За нас

За нас
1

Вече повече от 20 години ZoraColor Art превръща стените в домовете ви в произведение на изкуството. Ние не просто боядисваме, правим декорации и реставрираме – отнасяме се с грижа към най–малкия детайл, стараем се и влагаме енергия в работата си.

По този начин всеки наш клиент остава не само с перфектно завършени стени, но с голяма усмивка и почистена от работата ни, обстановка.

Мисията, към която се стремим толкова години е да направим всеки дом или сграда едно уютно и приятно място за живот или работа.

Знаем, че красивите стени и декорации могат да променят чувствително възприятията ни в дома или офиса и поради тази причина влагаме цялата си енергия в изпипването на всеки детайл.

Компанията Zora Color Art е създадена преди 20 години и една от първите в страната, занимаваща се с декорацията на стени, реставрация и боядисване.

Уверяваме ви, че ще продължим и в идните години да се развиваме и да предлагаме възможно най-качествените услуги за нашите настоящи и бъдещи клиенти.

“Изключително доволни сме от това което Зори и екипът и направиха в нашия офис – Боядисване и декориране на няколко основни стени. Консултираха ни предварително. Бяха много точни, подредени и освен това след тях не можеше да се разбере че сме имали майстори! Благодаря ви!”

Call Now